G4 | winter testing

It is the end of February. An Eeasterly wind brings a Siberian weather system to our region -nicknamed Beast from the East- and causes chaos and disruption across Europe. Hundreds of flights are cancelled. Trains break down. Motorists find themselves stuck on highways and trapped in frosty conditions. The big chill freezes canal, ponds and lakes. People are skating on the historic canals in Amsterdam.

And we go sailing…

Kylslaget i Holland.

G4 är ju cool som den är, men extra spännande att de utvecklar mjukvara för att hålla båten på rätt köl. Det händer ju extremty mycket kring självlärande system, algoritmer och enkel AI, som skulle passa alldeles utmärkt för att hantera både autopiloter och andra system som på G4.

Det jag personligen är mest sugen på är en Alexa-integration där man en gång för alla bestämmer vad det egentligen betyder när man skall “ta hem lite i storen” :-)

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.