North Sails Clinic – fredag

Det här var grymt bra förra året, och även om man inte får med alla gastar så är det nyttigt att köra både starter och trim.

Nu börjar det närma sig MBBR och Race Clinic som vi på North Sails arrangerar.

Tidsprogram fredag
08.30 – 09.00 Frukost och briefing i Rutgersons lokaler
10.00 – 15.00 Race Clinic
16.00 – 17.00 Tune up
17.30 – 19.00 After sail hos Liros utanför Sailors shop i Park grand LIROS bjuder på öl och delar ut priser för tune up ca 18.00.

Vi kommer att lägga ut en bana där vi varje timme drar igång ett startförfarande och sedan åka runt, filma och coacha ifrån RIB och ombord. För att få ut så mycket som möjligt av dagen kommer ta fram ett schema för dagen där varje team tilldelas en tid för coaching och vi behöver därför en definitiv anmälan senast på onsdag 23 maj.

ANMÄLAN HÄR

Vi kommer att ha en briefing på morgonen i Rutgersons lokaler, det stora glashuset på vänster sida precis vid infarten till Marstrand (Mjölkekilsgatan 21). Rutgerson kommer bjuda på frukost, och för den som är intresserad finns det även möjlighet att avsluta med en snabb titt i fabriken där företaget tillverkar alla sina produkter – lattbeslag, travare, block, avlastare, däcksluckor mm.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.