North Sails i Göteborg söker segelmakare

Eftersom det är den här personen som skall göra service på mina segel så är det lite extra viktigt att vi hitta rätt :-)

NORTH SAILS GÖTEBORG SÖKER SEGELMAKARE!

Hemlängtan blev till sist för stor för Mathias Lantz som nu flyttar tillbaka till Skåne där han är född och uppvuxen. Så nu söker vi en ambitiös och noggrann segelmakare som kan axla ansvaret för reparationer och service och se till att våra kunder får den kvalitet de har rätt att förvänta sig.

För att klara det behöver du ha några års erfarenhet som segelmakare. Däremot behöver du inte vara närmare insatt i North Sails och våra produkter. De skiljer sig visserligen en hel del från det du förmodligen är van vid – våra 3Di-segel är exempelvis helt unika på marknaden – men det där ser vi till att du lär dig. Till din hjälp har du North Sails ”The Blue Book” och på loftet i Göteborg finns två erfarna segelmakare som stöttar vid behov.

Tjänsten är på heltid och du kan räkna med ett självständigt arbete med mycket kundkontakt. Vi planerar att tillsätta tjänsten under augusti och vi utvärderar ansökningarna löpande så om du är intresserad av jobbet bör du höra av dig så fort som möjligt.

Kontakt
Henrik Ottosson, vd North Sails Sverige och ansvarig för Göteborgsloftet
031-388 08 01, henrik.ottosson@northsails.com

North Sails är världens ledande segelmakare och levererar segel till allt från Optimister till Volvo Ocean Race och America’s Cup. I Sverige har vi loft i Stockholm och Göteborg som alla jobbar hårt för att våra kunder skall få ut mer av sin segling. Sedan ett par år tillbaka har North Sails-gruppen nya ägare som satsar hårt på att utveckla bolaget och våra produkter, vilket gör det lite extra spännande att jobba hos North just nu.

NORTH SAILS GÖTEBORG
Hulda Mellgrens gata 1D, 2tr
Västra Frölunda, 421 32
031 388 08 00
SWE@northsails.com

4 Comments

 1. sillstryparn Jul 6, 2018 Reply

  Hej,
  Detta har absolut inget med North sails att göra, men det är mycket irriterande med de ljudreklamslingor som nu rullas på blur.se. Bildreklam kan jag stå ut med, men ljudreklam förtar helt upplevelsen av sidan.
  I all välmening
  Sillstryparn

  • Author
   Peter Gustafsson Jul 6, 2018 Reply

   Ah, det måste vara ÅF Offshore Race-sändningen som går igång av sig själv. Stängde av det, kolla igen.

 2. Sillstryparn Jul 6, 2018 Reply

  Tack!
  Nu är det tyst

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.