J88.se downhill…

2 Comments

  1. Carl Fjällman Aug 23, 2018 Reply

    Tack Jonas för den magiska resa som blev från Dynan till mål. Lever nog hela vintern på detta!

    • Jonas Dyberg Aug 23, 2018 Reply

      Carl, stort tack till dig och ALLA övriga i besättningen. Verkligen ett gäng att lita på under strapatsrika förhållanden och som verkligen slet för att göra detta till en fantastisk upplevelse. Synd att ingen fanns över som kunde filma när 3 personer låg och gled omkring på fördäck i en stor hög för att ta ner gennakern precis efter sista broachen norr Kyrkesund. Intressant nedtagning med vinden från sidan och gennakern fladdrande men 3 fördäckare löste det med ren vilja och styrka. Den minnesbilden sitter fast på min näthinna länge! Fredrik Eliasson kommer senare i höstmörkret med en mer varierad film från större delar av racet så detta blir något att se fram emot. Det var ju en tuff kryss ut också…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.