Sailing Winter Norway med Igor Stropnik

Igor Stropnik är en stor favorit. Hans eskapader i små båtar har vi sett förut. I december seglade han från Stavanger till Lygra i Norge. Inget för veklinar…

2 Comments

  1. Jan-Eric Jan 2, 2019 Reply

    Lite för mycket ”living on the edge” för att det ska vara njutbart i mina ögon. Jag har ju en Albin 57 jag seglar runt med och att dra upp till Lofoten med den på trailern hade ju funkat men då mitt i sommaren. Annars lockar Kroatien mera med sitt blågröna vatten och mycket vackra skärgård mellan Split-Zadar-Dubrovnik.
    En resa jag gärna skulle planera inför. 235 mil, 3 dagsetapper ner, 3 veckors segling och hem igen.

  2. Erik P Jan 4, 2019 Reply

    han måste ju sakna känsel i fingrarna.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.