HUGO BOSS guided tour

Det här är genomtänkt!!!

Övervakningen av seglaren är lite extra cool. Vi hade en ganska långtgående diskussion med Microsoft om detta för ett par år sedan (i ett potentiellt VOR-porojekt). Helt övertygad om att detta måste till, då seglarna är den begränsande faktorn i dessa projekt.

Step onboard and explore inside the new HUGO BOSS, as Skipper Alex Thomson provides a guided tour of the boat that he will race in the 2020-21 solo, non-stop round-the-world Vendée Globe race.

3 Comments

 1. Anders Sep 30, 2019 Reply

  Genomtänkt var ordet. Fundering: Med tanke på hur vingarna går skrovet borde det väl inte vara helt omöjligt att ersätta ett avslaget foil under race. Kanske med ett mindre komplext foil men i alla fall. Med tanke på hur smal ”hytten” är och att sidorna förefaller vara en del av den bärande konstruktionen; någon som vill ge sig på att spekulera i om det går att konvertera den till en TOR-båt?

  • Pelle Pedersen Oct 1, 2019 Reply

   TOR = ex VOR?

   • Fabian Tillig Oct 1, 2019 Reply

    TOR = The Ocean Race ;)

    AT Racing var väldigt tydligt med att den här båten kommer inte vara lämpligt för det. Och att detta inte var målet heller.

    Tror inte att det finns nån chans att man byter foil ute på sjön, oavsedd designen. Tittar man på förra VG så var det ju också bara AT somlyckades bryter foilsen utan att skada nånting mer på båten. Andra körde ju på nånting med foilsen och skadade båten isf foilsen. Det är nog en av många risker man få lever med när man kör VG…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.