HP 1030 | ännu en gång


Som vanligt är Seilas först ute när det gäller nyheter om nya HP-racern. Men snart måste det vara dags för en bild på pluggen? Alla gissar ju ändå på HP 1030 så fort vi visar en bild på en plugg :-)

Prototypen til Hans Pettersons nye satsning skal prøveseiles i februar, og i mars starter produksjonserien. Pluggen til skroget er snart ferdig, og nå jobber verftet med dekket. Båten blir billig og rask og egner seg både til regatta og turseiling. Mest oppsiktsvekkende med HP 1030 er riggen.

Hans Petterson vil ikke skryte av salget, men kan fortelle at interessen fra Norge og Danmark er svært bra. Produksjonskapasiteten for det første året er i ferd med å bli solgt ut. Målet er å få ti båter på startstreken under Færderseilasen 2008. Båten har en intruduksjonspris på under 700 000,-