Skip to content

3 Comments

 1. Markus
  Apr 15, 2008 @ 09:37

  Det låter verkligen som ett mycket bra koncept. Vad har ni för ambitioner kappseglingsmässigt?

  Reply

 2. Brorsan
  Apr 15, 2008 @ 13:12

  Tycker också det är ett bra projekt. bara en liten fråga, vad gör man med alla gamla plastbåtar när ingen längre vill ha dem? införandet av nya klasser och därmed byggandet av fler nya båtar medför ju att det blir fler gamla båtar liggandes. Lurar också på, hur finanserar ni det här projektet? är det genom bidrag, sponsring från företag eller betalar arragemangen ni besöker ? Båda frågorna är helt vänligt ställda (:
  /Brorsan.

  Reply

 3. Bamse
  Apr 16, 2008 @ 04:00

  Svar till Markus och Brorsan:

  Kappseglingsmassigt sa ar ambitionerna hoga! Vara nationella ambitioner ar att segla och placera oss bra vi bara kan. Men vi seglar LYS och ORC-club, vilket sjalvklart ar lite trist med en klass-bat. Sen sa kommer jag att trana sa mycket det bara gar singlehanded och double-handed. Malet ar TJV, och pa sikt ett setg upp till IMOCA.

  Vi finansierar detta framst med sponsring, dar foretag som star bakom oss, och sjalvklart foretags som vi ser mallar in de ambitioner och tankar vi har. En del(ratt mycket) kommer ur egen ficka och en del genom events.

  Bra fraga om gamla batar!! Stort problem! Finns vissa grupperingar som kollar pa detta problem, finns givetvis olika asikter om det ocksa, men fragan kommer och SKALL vara aktuell.

  Handslag

  Bamse

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.