Skip to content

3 Comments

 1. Patrick
  Jul 8, 2008 @ 09:34

  Om seglarna vill segla så skall säkert SHF som organisation kunna hjälpa till på olika sätt. Intresserade av att sätta upp en arbetsgrupp för Commodore’s Cup 2010 kan höra av sig till mig för förutsättningslösa diskussioner om detta. Kontaktuppgifter på SHF:s hemsida http://www.shf.nu.

  Men innan vi får svenska seglare till Cowes har vi lite närmare förestående utmaningar. Till IRC RM i Nynäshamn är bara 5 båtar anmälda och tiden gick egentligen ut i fredags. Jag talade med arrangören i söndags och de är dock villiga att förlänga tiden någon vecka, så det är inte försent. Om det skall bli ett IRC RM måste minst 10 båtar anmäla sig eftersom det krävs funktionärer till den distanssegling som gör att det blir RM och därmed nästa år kan få SM-status.

  Så vänta inte längre – hoppa in på http://www.nynashamnssegelsallskap.nu och anmäl er!

  Reply

 2. Commodores’ Cup 2010? | blur
  Nov 23, 2008 @ 08:39

  […] I juli, efter årets Commodores’ Cup, ställde jag frågan “tar SHF bollen att få med ett svenskt team 2010?”. Nu verkar det hända saker, och SHF han annonserat sina intentioner. […]

  Reply

 3. Sweet… Ker 11.5 | blur
  Jan 16, 2009 @ 21:44

  […] Ker ritar ju coola båtar, och han hade ju ritat tre av de tio snabbaste på förra årets Commodores’ Cup. Sedan minns vi ju Ker 11.3 som var snabb men mätte kass i de flesta regler (visst finns Sven […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.