Skip to content

3 Comments

 1. Pär
  Oct 21, 2008 @ 12:22

  Extra kul är ju att det finns en potentiell ny norsk båt med . Kjell Arne Myrann är ju nere o provkör Fram och ryktet går om en önskan att köra projektet nästa år med en norsk besättning. Grymt kul om det blir så ! Går ju lite knackigt för dem hitentills men men…

  Reply

 2. HasseBasse
  Oct 21, 2008 @ 13:54

  Hmm, trodde att kungen körde med Fram men tydligen inte… Kjell Arne Myrann är kungens boatcaptain och de har seglat många, många år tillsammans. Myrann var med på det glada 80-talet, seglade berge viking i Whibread.

  Reply

 3. Pär Lundberg
  Oct 21, 2008 @ 21:12

  Helt sant, gick lite fort där, det är Bergesen som ev ska köpa eller ge sig in i klassen med annan båt. Kör vanligtvis omkring i Narida så det blir ju ett litet lyft för honom ;-) Men än så länge är båten helt riktigt i kung Haralds ägo….

  Sorry, gick lite fort när jag skrev

  MVH Pär

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.