Skip to content

9 Comments

 1. Markus
  Feb 25, 2009 @ 08:04

  och det ser ut att bli en fortsättning på HP 1030 trots allt

  http://akefredriksson.blogspot.com/2009/02/andra-gangen-gillt-for-hp1030.html

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Feb 25, 2009 @ 09:32

  Reply

 3. Björn N
  Feb 25, 2009 @ 09:43

  That’s what I’m talking about! Sweet!

  Reply

 4. PelleL
  Feb 25, 2009 @ 13:25

  1 ton tyngre än HP1030…

  Reply

 5. Svenne
  Feb 25, 2009 @ 15:33

  Så då gäller inte
  http://www.hamnen.se/nyheter/hp-1030-i-ekonomisk-motvind.html

  Det börjar bli med båtar som med datorer, när man väl köpt en så är den gammal och omodern.

  Reply

 6. Lars From
  Feb 27, 2009 @ 10:27

  Båden er bygget efter et helt andet koncept. Det eneste der er fælles med HP1030 er længden.
  Vivace er bygget til at kunne afbalanceres af en lille besætning. Der bliver udviklet helt nye principper for sejl og betjening af riggen. En ny åben aptering, med fuld ståhøjde. Belysningen i båden bliver designet helt specielt med indirekte lys over loftet og ved gulvet. Båden er designet smallere og lidt dybere for at gå bedre i bølger, men meget lille våd overflade. Konstruktionen er designet for maksimal vægt i kølen / torpedoen. Bly-torpedoen vejer alene 1700 kg hvilket er ca. 500 kg. mere end i HP1030. Apteringen bygges i træ, og alt fæstnes til skroget hele vejen rundt for at afstive konstruktionen maksimalt. Beregnet med en 29 HK 3 cyl Yanmar. På dækket er tovværket ført under dæk. Cockpittet er designet bredt, med plant dørk. Skødeskinnen sidder agter. En båd der også kan sejles med en familie. Med andre ord – Vivace er en helt anden båd – en crossover, med mange nye og anderledes løsninger.
  Med venlig hilsen – Lars From – EVOSION.
  For yderligere information kontakt venligst Evosion

  Reply

 7. Peter Gustafsson
  Feb 27, 2009 @ 10:48

  Hej Lars, tack för bra info.

  Kan du säga någonting hur mycket som skiljer från Corby 33? Eller är det en annan Corby-design i botten?

  Reply

 8. PelleL
  Feb 27, 2009 @ 11:26

  Reply

 9. Lars From
  Feb 28, 2009 @ 10:12

  Båden er baseret på Harley´s Corby 33. Jeg har købt formen.
  Hækken er ændret. Se http://www.evosion.dk / Flickr.
  Nye kanter, buler fjernet, helt nyt dæk. Nyt ror, køl, tyngdepunktet sænket, nyt dæk, rig. Optimeret hele vejen rundt.
  Production 33 er en nyere version af Harley´s 33. Skroget er ændret lidt. Harley´s blev bygget med lidt højere fribord, hvilket giver en lidt bredere båd. Der er ikke meget af den oprindelige båd tilbage, sejlegenskaberne og designet er optimeret. Vivace´s skrog og køl minder mere om Production 33, med en bredere hæk og med et lavere tyngdepunkt, da kølstammen er hul, og vægten er flyttet ned. Sejlene er meget anderledes. Ser på afstand ud som HP1030, MEN så er det også sagt. De kommer til at virke meget anderledes. Jeg glæder mig til at få båden i vandet, så kan man se og mærke den store forskel. Corby 33, HP1030 og VIVAVE er MEGET forskellige både. VIVACE er mere en CROSSOVER, med lækkert interiør. Optimeret til også at kunne afbalanceres og sejles af en lille besætning. HP1030 er på alle måder en vægtoptimeret båd, der ligger højt på vandet. Corby 33 er en tungere båd, der er designet smallere, mere køl, liggere dybere i vandet. Designet til at ligge godt i vandet og følge bølgerne. Enkelt og stift designet. Vivace er designet funktionelt. Tovværket er ført under dæk, for sikkerhed og design. Beregnet meg et lavere tyngdepunkt selvom den er monteret med en 29 hk motor. (Den vejer kun 6 kg mere end en 20 hk) og så videre. Alle 3 både er meget fine både. Jeg glæder mig meget til den kommer i vandet, så man kan se og fornemme den store forskel.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.