Seglarmingel | Women Only i Göteborg

Tjejmingel 16 oktober. Kom och bli inspirerad av alla fantastiska tjejer som finns i båtlivet. 
Lyssna på intressanta föredrag och mingla med seglande tjejer. Bland talarna finns Milo Dahlman, långseglare precis hemkommen efter två års segling till Antarktis.

Seglarmingel, WOMEN ONLY
16 okt I LÅNGEDRAG
 klockan 15-19.00
TEMA: kommunikation ombord

Kom och bli inspirerad av alla fanatiska tjejer som finns i båtlivet. Kom och lyssna på Milo Dahlman, långseglare precis hemkommen efter två års segling till Antarktis. Bland övriga programpunkter finns Sjöräddningssällskapet som berättar om kommunikation ombord, Ia Kjellsdotter om GKSS satsning på handikappsegling och det nya AccessAbility Center. Flera av utställarna kommer också att säga några ord. Välkommen till en inspirerande mötesplats där du kan utbyta erfarenheter och få nya kontakter i båtlivet. I pausen kan du mingla bland många intressanta utställare.
Program:
Utställningsbesök 15.00-15.30
Föreläsning 15.30-17.00
Mingel med snacks och dryck & utställningsbesök 17.00-17.30
Föreläsning 17.30-19.00
Datum: 16 okt 

Pris: 140:- 
Boka plats nedan

BOKA Seglarmingel Women only 16 okt 2011

Milo Dahlman (Första svenska kvinnan över Atlanten, nyss hemkommen från en tvåårsseglats till Antarktis).
– Jag kommer bland annat att prata om hur man kan kommunicera till sjöss i pressade situationer, både när de traditionella kanalerna fungerar och när de inte fungerar, säger Milo Dahlman som till vardags är sjuksköterska men vars liv egentligen handlar om segling. Hon är aldrig uppkopplad när hon är ute på sjön utan vill istället slå ett slag för kortvågsradion.
– Dels vill jag inte vara nåbar hela tiden, jag vill ”släppa tamparna”. Dels har jag inte tillräckligt med pengar för att vara ständigt uppkopplad. Men framför allt har jag fått kontakt med så många fantastiska människor via kortvågsradion som jag annars aldrig skulle ha fått kontakt med.

Utställare:

Sjösportskolan

Svenska Sjöräddningsällskapet, SSRS
Båtmässan

Stockholmradio/NMSS
Jorden Runt Seglar Klubben, JRSK
All Aboard
Flera kvinnliga förebilder I båtlivet

Västkustens seglarförbund
, VKSF
Göteborgs Quinnliga Segelsällskap, GQSS

Svenska Kryssarklubben, Quinna Ombord
GKSS Access Ability Center
Lysekil Women Matchcup
, LWM
Search Magazine
Öckerö Maritime Center
Livbojen