Skip to content

4 Comments

 1. Anders Dahlsjö
  Nov 17, 2016 @ 10:42

  Roligt att få denna historian.
  Vi skall vara glada för våra eldsjälar som orkar dra det stora lasset för att vi skall kunna jämföra oss mot varandra med olika båtar. Både de som var och de som lägger mycket möda på att få till det idag.
  Frågan som väcks är ju om det fortfarande finns ett samarbete mellan de olika nationernas mätsystem eller om man bara jämför varandras resultat för olika båtar utan hänsyn till vad som påverkar? Tack ni som engagerar er.

  Reply

  • Pelle Pedersen
   Nov 18, 2016 @ 08:51

   +1

   Reply

 2. andreas
  Nov 18, 2016 @ 10:31

  +1

  Reply

 3. Pelle Lindell
  Nov 19, 2016 @ 08:53

  Gunnar var en sann eldsjäl och en mycket trevlig man. Det var en stor förlust för seglingssverige när han, alldeles för tidigt, gick bort. Han var också en sammanhållande faktor i det internationella samarbetet och det är tyvärr något vi tappat när Sverige och våra grannländer valt radikalt olika lösningar för sina respektive bredd-respitsystem. Vi var rätt nära att åstadkomma något gemensamt men av olika skäl gick det inte.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.