Race-elektronik till 24-fotare?

Här kommer en intressant läsarfråga som kräver lite eftertanke…

Hej Peter,

Har fått tag på en begagnad riktigt sportig 24 fotare. Dock är den helt tom på allt vad elektronik heter.

Bakgrunden är att jag primärt kommer köra soloseglingar som sträcker sig ett till två dygn (tänk Silverrudder och liknande) och även längre shorthanded när det passar med kalendern (tänk Bohusracet). Skulle det finnas längre solo/shorthanded tävlingar i närheten är även det högintressant.

Den enkla frågan lyder: om du hade haft en sådan båt, med ett sådant syfte, och du hade velat segla den med samma höga ambition som du har idag, hur hade du valt att utrusta båten med avseende på elektronik?

Övrig relevant info: budgeten är väl tilltagen så det är en riktigt vass setup jag är ute efter, en som jag kan lita på i alla väder och som ger mig möjlighet att djupdyka i data. Träning kommer mestadels ske utan möjlighet till sparring med liknande båtar. Vill hålla ner vikten i båten så solceller + bränslecell känns som en bra grund för att slippa batteribank modell XXL (vilket även ger bonusen att man har möjlighet att köra längre än två dygn). Motor saknas.

Jag tror att jag har en idé, men det vore kul att höra hur ni andra tänker?