Skip to content

1 Comment

 1. Sam V
  Nov 15, 2018 @ 12:02

  Bra lÀsning! För min egen del blir det Ànnu tydligare att vi motionsseglare ofta slirar med sÀkerheten. Inför nÀsta nattsegling rekommenderas förutom utkik, AIS, bra lanternor med reserver, plus lÀttillgÀngliga starka ficklampor:

  Pannlampa – vattentĂ€t med flashfunktion. BĂ€rs av varje person ombord, gĂ€rna pĂ„ huvudet i mörkret. Har den rött mörkerljus Ă€r den dessutom vĂ€ldigt anvĂ€ndbar.
  MOB – göra slag i saken och trĂ€na!

  Bland alla förslag pÄ förbÀttringar i rapporten ska det bli sÀrskilt intressant att se hur anvÀndandet av FLIR-kameror utvecklas. Och att unga OS-seglare som sÀkert Àr grymma förare behöver mer trÀning och kunskap om bÄten inför FCATWR 2021-22.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.