Close
Skip to content

1 Comment

 1. Sam V
  Nov 15, 2018 @ 12:02

  Bra läsning! För min egen del blir det ännu tydligare att vi motionsseglare ofta slirar med säkerheten. Inför nästa nattsegling rekommenderas förutom utkik, AIS, bra lanternor med reserver, plus lättillgängliga starka ficklampor:

  Pannlampa – vattentät med flashfunktion. Bärs av varje person ombord, gärna på huvudet i mörkret. Har den rött mörkerljus är den dessutom väldigt användbar.
  MOB – göra slag i saken och träna!

  Bland alla förslag på förbättringar i rapporten ska det bli särskilt intressant att se hur användandet av FLIR-kameror utvecklas. Och att unga OS-seglare som säkert är grymma förare behöver mer träning och kunskap om båten inför FCATWR 2021-22.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.