Skip to content

8 Comments

 1. Mikael Vesala
  Mar 14, 2016 @ 13:18

  Vilket ställe!! Jaha, nu fick man ett stället till på önskelistan..

  Reply

 2. G Olsson
  Mar 14, 2016 @ 14:43

  Kul rapport.Vi seglade runt omkring där 1979 i min ungdom och det var toppen redan då. Nu blir jag sjukt galen att åka tillbaka.

  Reply

 3. Anders
  Mar 14, 2016 @ 15:15

  Jodå, mina “kollegor” i Navigare som har båtar i BVI är lyriska och jag förstår dem. Det får nog bli en vecka där snart.

  Reply

 4. Jeppe
  Mar 14, 2016 @ 17:13

  Bra artikel, verkar vara ett grymt ställe!
  Skoj att du testade kiteboarding, själv har jag kommit ungefär lika långt som dig men vill bli lite bättre ;-)

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Mar 14, 2016 @ 17:23

   Jag är kluven. Så klart skulle det vara kul att kunna, men då vet jag hur det blir… Då nördar man in på olika kitar och börjar bygga brädor i nån källarskrubb :-)

   Det är väl som med alla droger. Man skall sluta innan man blir fast…

   Reply

   • Göran/Xusidus/X-382
    Mar 15, 2016 @ 18:20

    Du gjorde rätt som slutade i tid. Se hur det gick för Alex som i bästa kostymen blev hängande med sin kite uppe i masten. Hur kul är det :)

    Reply

 5. Arne
  Mar 14, 2016 @ 17:56

  När jag kom hem från BEYC i november så hade BLUR en reklamruta därifrån vilket jag trodde berodde på att jag varit inne på deras hemsida men så var tydligen inte fallet då jag insåg att Peter var på väg dit. Vi åkte flyg till San Juan och hyrde sedan en segelbåt och seglade hela vägen till BEYC. Våra uthyrare, Sail Caribe, var lite fundersamma att vi skulle lämna landet (Puerto Rico, USA) för att åka till BVI (British Virgin Islands) men efter våra beräkningar så skulle det inte vara några problem att runda hela skärgården på två veckor och det var det inte heller. BEYC är en av många pärlor. Med nya direktflyget till Puerto Rico så är det lättillgängligt, superfin skärgård, rätt temp i luft och vatten, bra snorkling, trevliga människor och gott om bojar men bristvara på högsäsong.

  Reply

 6. EVANGELINE HERNANDEZ-EUROPA
  Oct 26, 2016 @ 03:18

  I’m looking for my friend Mar Javierto and saw his photo in here and doing photography, kindly inform me whereabouts I can reach on him

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.