Skip to content

8 Comments

 1. Skoglund
  Jul 9, 2015 @ 22:09

  Grym båt och cool film. Trist att man inte fick se den på ÅF. Hur var det? Rätt människor inte kunde följa med!? PR mässigt så känns det sena avhoppet sämre.

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jul 9, 2015 @ 22:52

   Callet gjordes av Beiersdorfs (som ju äger Nivea) VD, så det var nog inte läge att tjafsa :-) Synd i alla fall.

   Reply

   • Jesper Hoffstedt
    Jul 10, 2015 @ 13:27

    Tyvärr bedömde ägaren, fyra dagar i förväg, att det skulle bli stiltje hela racet. En så tidig prognostisering kan man möjligen göra på Atlanten med knappast på östra sidan om Sverige. Då ägaren hade bråttom hem efter racet bedömde han att han inte skulle hinna hem i tid. Verkligen tråkigt!

    Reply

    • JIMMY
     Jul 11, 2015 @ 07:26

     Tråkigt att det blev som det blev… Känns väldigt konstig, på gränsen till oproffsigt och orutinerat att basera ett beslut på en prognos fyra dygn innan, kan det verkligen stämma? Om sponsorn vetat att racet skulle ta drygt 48timmar hade de ställt upp då eller var det totalmiss i planeringen från början? Och även om ägaren/sponsorn fick förhinder, varför kunde inte besättningen köra ändå? Fishy…

     Reply

     • Jesper Hoffstedt
      Jul 12, 2015 @ 22:42

      Jag håller med Jimmy, och jag sitter säkerligen inte på all info. Men GFS-gribben såg väldigt vek ut fyra dagar framåt ;).

 2. Mikael Vesala
  Jul 9, 2015 @ 23:33

  Ajaj, en av sponsringens baksidor. Är faktiskt en av anledningarna till att jag hellre kör allt själv.. Inte kul när någon VD börjar styra ens seglande..

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jul 9, 2015 @ 23:51

   Allting har ett pris Micke… Om någon skickade dig till Frankrike för att bygga en ny Class 40 och segla på den på heltid i tre år för att avsluta med Route de Rhum, så skulle du nog också ha lite svårt att tacka nej :-)

   Reply

 3. Skoglund
  Jul 9, 2015 @ 23:35

  Det kan jag förstå och jag klandrar ingen. Men eftersom det var officiellt att båten skulle vara med så innebär ett sent avhopp bara massa spekulationer.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.