Skip to content

3 Comments

 1. Jonas Dyberg
  Jul 10, 2020 @ 23:18

  HĂ€rlig segling och film!
  LĂ€skigt utan mantĂ„g och speciellt nĂ€r man kör solo…

  Reply

  • Dan
   Jul 11, 2020 @ 13:34

   Go kĂ€nsla i filmen, bra placering pĂ„ kameran. Har Ă€nnu inte helt vant mig vid att se min bĂ„t seglas av nĂ„gon annan 😁, det Ă€r mycket intressant att se hur Peter gör och fĂ„ nya idĂ©er. Jag hissar och halar exempelvis alltid spinnaren frĂ„n ruff luckan och hissar Ă€ven frĂ„n lovart vid behov. Blir sĂ„dĂ€r ibland men fungerar generellt. Ser ocksĂ„ att storskotstravaren tidvis Ă€r högre i lovart Ă€n jag har som maxlĂ€ge. Fler solo filmer Peter!

   Reply

 2. Johan
  Jul 13, 2020 @ 12:09

  Fler solorace!?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.