Ytterligare en J/111 till Sverige

Seglarvärlden är liten. 2007 spanade jag på Seacape 36, och plötsligt kom det en till Sverige och Leif Andersson i Höllviken. Vi har haft en del kontakt, och Mattias från min besättning seglade med dem när de var tidigt ute med 3Di.

I september blev jag kontaktad av Michael Mathiesen, som seglat X.-99 Swashbuckler. Jag lärde känna honom på Silverrudder. Han var på jakt efter en Seaquest 36, och ville ha kontakt med Leif. Ett par veckor senare var båten såld.

Efter lite turer fram och tillbaka så har nu Leif skaffat sig en J/111 i stället. Jag fick tips om J Hawk (före detta Icarus) för nån vecka sedan, och nu verkar det som vi får en fjärde J/111 i Sverige.

Superkul!

3 Comments

 1. Jonas Dyberg Apr 26, 2019 Reply

  Skoj! Jag övervägde köp av J/111 Icarus i September 2016 då hon var till salu och jag var i Hamble/UK och inspekterade henne. Det var nära köp, men vänta nu, vad är det för coola mindre båtar som står brevid…? Jo, J/88:or och jag är ju inte så stor, så det passade bättre för mig!
  Jag ser fram emot rapporter från hemseglingen och likaså äventyren därefter!

  • D35 Aurora Apr 27, 2019 Reply

   Håller helt med dig Jonas, man borde ha båtstorlek efter egen storlek, fast du är ju ändå en större seglare :-)

 2. Swash Buckler Apr 27, 2019 Reply

  Big congratulations to Leif and his new J/111!
  We sailed the Seaquest home during Easter, and we‘re really happy with her. Thanks for your help, Peter! 👍

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.