4 Racing by Elvstrøm Sails 2010

elvstromsail2010.jpg
Precis som förra året arrangerar Elvstrøm träningshelg i Son 7-9 maj. Och jag skall vara officiell fotograf i år igen. Här är hela inbjudan.

Start årets seilsesong sammen med toppseileren Jesper Bank og Elvstrøm Sails – nok en gang med Quality Spa & Resort Son som base!

Vi gjentar fjorårets vellykkede arrangement og inviterer til treningssamlingen ”4 Racing by Elvstrøm Sails” helgen 7. – 9. mai 2010. Her kan seilere på alle nivå starte sesongen med trening i egen båt eller som mannskap hos andre! Det vil som tidligere år bli seiling lørdag og søndag på pølsebaner hvor deltagerne vil få verdifulle råd & tips på vannet, med påfølgende debrifing på land lørdag før det inviteres
det til middag og sosialt samvær på hotellet.

Fredag 7. mai: Båter og deltagere ønskes velkommen utover ettermiddagen/ kvelden til hotellets bryggeanlegg (husk å booke plass!) Kl. 2000 byr vi i Elvstrøm Sails på fiskesuppe til forhåndspåmeldte i ”Hollendersalen”.

Lørdag 8. mai: Vi starter kl. 1000 med brifing på land. Deretter kjører vi treningsøkter med variert innhold frem til ca. kl. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv om bord i båtene. Kl. 1700 blir det debrifing i ”Hollendersalen” og dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930..

Søndag 9. mai: Vi starter opp igjen kl. 1100 med kort brifing på brygga og fortsetter trening på vannet. Dagen avsluttes med 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.