Skip to content

4 Comments

 1. Mats V
  Jul 7, 2013 @ 21:25

  Det var en fantastiskt lördag på Marstrand; massor med folk, sol och fina vindar och seglingsvattnet är som sagt otroligt publikvänligt. Sedan var det bland de mest spännande matchrace jag sett. Efter några missar i de två första racen seglade Björn och gänget otroligt bra och han gjorde en hel del spektakulära grejer med absolut minsta marginal. Riktigt imponerande, Björn! Grattis!

  Reply

 2. fills
  Jul 7, 2013 @ 23:20

  Stort grattis till Team Hansen! Vill på inget sätt ta ifrån honom en helt fantastisk upphämtning och seger, men det kändes från berget som att Stena båten hade bättre speed på både undanvinden och kryssen. Turkish airlines båten loosade ju fem raka och hade en grundstötning tidigare under veckan och fick lyftas på Ringens… Hoppas att båtarna var identiska för Hansen bjöd på grymma starter och härligt aggressiv matchracing!

  Reply

  • Mathias, eWork Sailing Team
   Jul 8, 2013 @ 08:53

   Trots att Stena båten vann alla fem matcherna var det ingen skillnad på båtarna, vi kände att vi hade bra fart i Turkish och seglade om Phil i första matchen för att tappa och släppa förbi honom på sista länsen. Tack för allt publikstöd under veckan, var underbart!

   Reply

 3. Aage
  Jul 8, 2013 @ 08:32

  Hatten av Mr Hansen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.