Vill du ha Björns jobb?

Många bra jobb öppna just nu. Vill man inte vara förbundsdirektör på Seglarförbundet så är detta kanske Sveriges roligaste jobb om man gillar segling och är duktig säljare?

Efter över 35 år som segelmakare – varav drygt 25 år på North Sails – har Björn Österberg bestämt sig för att byta bana. Tillsammans med sin familj har han nu flyttat till Funäsdalen, där han fått ett jobb som handlar betydligt mer om skidor än om segel.

Segla lär han nog göra även i framtiden, och tanken är att han ska ha en roll även inom North Sails. Men det blir i mindre skala, och följden av Björns beslut blir att vi nu behöver rekrytera en ny säljare till loftet på Lidingö. Kanske är det dig vi söker.

Tidigare erfarenhet av segelmakeribranschen är en fördel men inget krav. Det absolut viktigaste är att du är en aktiv och engagerad seglare, och att du är duktig på personlig försäljning mot kunniga och krävande kunder.

Låter det som en beskrivning av dig är du välkommen att kontakta Martin Angsell, loftansvarig Lidingö eller Henrik Ottosson, vd för North Sails Sverige.

Martin Angsell: 08-544 80 772, martin.angsell@northsails.com
Henrik Ottosson: 031-388 08 01, henrik.ottosson@northsails.com

North Sails är världens ledande segelmakare och levererar segel till allt från Optimister till Volvo Ocean Race och America’s Cup. I Sverige har vi loft i Stockholm och Göteborg som alla jobbar hårt för att våra kunder skall få ut mer av sin segling. Sedan två år tillbaka har North Sails-gruppen nya ägare som satsar hårt på att utveckla bolaget och våra produkter, vilket gör det lite extra spännande att jobba hos North just nu.