Grepjaktsfrakt


Idag kom den. Gennakern. Med det säkraste tránsportmedel som stod till buds: Grepjaktsfrakt. En neppare på trailer från Stockholm till Stenungsund fick ta med min nya fina gennaker. Det har varit en lång histora med returnerade paket, borslarvade paket, skära nya paneler och DHL som inte får åka vägfärja…

Men nu kom den fram, och upp, och ser det ut som den skall. Wow!!! Det var lite gnäll på segelmakarna som fick sy dygnet runt (84 paneler).

Vi körde StSS “startgruppsövning” med ett 20-tal andra båtar. Lite tidiga i starten (inte riktigt pålästa på startproceduren, och varför åkte den svenska flaggan upp och ner hela tiden) med en kanontrevlig kväll på havet där undanvindarna plötsligt blev något att se fram emot.


Lite bottenskrubbning innan hemfärd. Klar för Tjörn Runt.

Följ oss på på Livetracker.