Skip to content

3 Comments

 1. Magnus Woxén
  Oct 25, 2007 @ 08:50

  Ja det var ganska tuffa tag nere med Rambler. Jag har seglat denna tävling tidigare och den brukar oftast bestå av lätta vindar men då det är ganska långt söder ut så blir det lite som doldrumsegling med väldigt kraftiga vindbyar (squalls) då vattentemperaturen är så varm.
  Denna gång så seglade vi i ett kraftigt lågtryck som gjorde detta race väldigt blåsigt och vi seglade i nästan 6 timmar bara med stormfock.
  Det mest dramatiska som hände var av efter ha dykt lite extra i 35 knops fart in i en våg så lossnade luckan på fördäck och vattnet forssade in ett tag innan vi kunde fixera den igen.
  Denna båt har vi nu seglat ganska mycket med en rutinerad besättning varför för oss var det ganska lugnt men vi hade med ägarens bror som ej har seglat på 25 år vilken syn det var för honom…

  Seglar hälsningar
  Magnus

  Reply

 2. Pelle P
  Oct 25, 2007 @ 09:29

  Jag och många andra är nyfikna; Magnus, ska du segla m Ken Read på Volvo??

  Ha det bra!!

  Reply

 3. Magnus Woxén
  Oct 25, 2007 @ 09:48

  Ken Read är en otroligt trevlig och duktig seglare och har en riktigt bra liga ombord på Puma båten. Jag har inte bestämt mig om jag skall segla nästa race varför jag inte har signat med någon. Under tiden så seglar jag på Rambler vilken är en bra kampanj som kör bra race.

  mvh
  Magnus

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.