Skip to content

2 Comments

 1. MA
  Jan 14, 2008 @ 15:05

  Man undrar lite stillsamt om det är någon av läsarna som vet vem Rasmus Myrgren är? Jag vet, han är bara en av världens bästa Laserseglare, och jag kan till 100% garantera att ingen av de seglare som har fler röster någonsin har seglat lika bra i en lika tuff klass som Laser. Ingen av de andra kandidaterna seglar i en så konkurrensutsatt klass – i VÄRLDEN. Men det är nog lite si och så med kunskaperna om Sveriges Landslagsseglare.

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Jan 14, 2008 @ 15:39

  Nu var det väl inte det omröstningen gällde heller ;-)

  Sedan regerer Rasmus; http://www.myrgren.com/blogg/

  Abbe, maila mig lite länkar till våra landslagsseglare (skriv gärna nåt kul också) så skall jag fanimej dra mitt strå till stacken när det gäller att marknadsföra dem!

  Och separat väljer du ut tre juniorer som är “star material” (och då menar jag inte båten)…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.