Skip to content

2 Comments

 1. Patrick
  Jan 29, 2008 @ 09:24

  Bra initiativ! Tyvärr kan jag inte vara där själv, men ser fram emot rapporten här på blur.se!

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Jan 30, 2008 @ 07:47

  18 anmälda just nu + fler som flaggat intresse.

  Norge var nästan 70 man på sin samling på Dronningen i måndags:

  Det blir nok ikke noe offisielt referat fra møtet, men les på http://www.seilmagasinet.no om NSF (Norges Seilforbund) satsning på storbåt. I tillegg viste Dag Skarsgård mye bra info om elektronikk ombord i shorthand båt. Her ble både stasjonær PC om bord og Expedition software trukket spesielt frem http://www.seilpartner.no/public.aspx. Halvor Smith gikk også gjennom de temaer som vi kan gjennomføre i fremtiden, som han tidligere har fremmet på Shorthand Forumet http://www.seilmagasinet.no/id/27902.

  Videre var alle de nærmere 70 deltagerne! enige i at vi må fortsette med dette. Det var ønsker om å prioritere flere av de temaene Halvor gikk gjennom. Tor Hove har også sagt at han kunne tenke seg å bidra med sitt veldig bra innlegg som han har reist Norge rundt med. Så dette kan bli veldig bra i fremtiden.

  Dette betinger dog at det nedsettes en type komite eller styringsgruppe, som kan jobbe med dette og samtidig være et talsrør mellom seilerne og organisasjoner som NSF, NORLYS og arrangører. Dette ble også belyst av Pål Fevang fra NSF. Så vi må vurdere dette.

  Fint om vi kan utveksle informasjon rundt dette, for dette kan også ses på i et Nordisk perspektiv. For vi ser eks. hvordan Watski nå går inn i alle nordiske land og fremmer shorthand seilingen. Dette kan åpen for en Nordisk ranking, for de som ønsker å utvide sin seilareana og utfordringer.

  Her er mange muligheter, vi må holde kontakten

  Seilerhilsen
  Simen Løvgren

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.