Puma blir årets mode på Blur

puma_1810.jpg
Blur har inlett ett samarbete med Puma. Dels gäller det så klart sjökläder, men vi kommer också att ta hjälp av Mattias Rahm (som ju jobbar på Puma) för att utveckla vår segling och besättningsarbete. Jättekul!!!

Därmed fortsätter vi på den inslagna vägen, att jobba med aktörer som inte är etablerade sedan länge utan mer “up and coming”. Det hade säkert varit mer safe att köra North, B&G och Musto, men nu får vi engagemang och en inställning som vi tror kan ge oss en edge på sikt. Dessutom är det förbannat kul att jobba med folk som är utmanare inom respektive bransch.

För er som inte har koll så har vi olika varianter av samarbete med J/boats, Quantum, Nexus, Puma och Dirty Dog.

Förhoppningsvis kommer detta att märkas här på bloggen. Dels genom Mattias kompetens, men kanske också genom T-shirts till er som gissar rätt på båtbyggen :-)

Stay tuned!

race_jacket_front.jpg
Pumas prylar börjar finnas i affärerna, men officiell lansering sker nog i samband med dopet av den nya båten 8:e maj.

page5_blog_entry317_1.jpg

puma_1716.jpg

puma_1701.jpg

puma_1712.jpg

puma_1696.jpg