Skip to content

6 Comments

 1. Kalle
  Nov 21, 2008 @ 14:56

  Jag vill ha samma piller som Mange fick för smärtan i fingret…

  Reply

 2. Patrick L
  Nov 21, 2008 @ 20:31

  Grymt. Jag tycker det är så ofantligt roligt att vi har svenskar och ett nordiskt team med i detta race och att de har lyckats förnya tävlingen. Man kan gnälla på att de har flyttat banan från södra oceanen etc, att trackingen är dålig, att webbsajten m.m. inte duger – men VOR flyttar faktiskt fram positionerna och vågar utveckla sporten på ett sätt som i förlängningen kan innebära att den blir mer sponsor- och publikvänlig och sprids i andra delar av världen. Knut Frostad gör ett mycket bra jobb tycker jag. Spännande med diskussioner om budgetbegränsning m.m för framtiden.

  Go E3! Ända in i kaklet!

  Reply

 3. Tobbe
  Nov 21, 2008 @ 23:09

  Som Ericsson’are tycker man ju att det är fantastisk kul är både E3 och E4 ligger bra till. Och tävlingen är en riktig höjdare sett ur ett kundperspektiv.
  Men att både E3 och E4 ligger bra till på de långa benen ses nog som en självklarhet. Så mycket utvecklingstid, tvåbåtstester och andra förberedelser, under stabila förhållandan m.a.p finansiering, har inget annat team. Man vet vad gränserna går vid det här laget.
  Mot bakgrund av det är jag mäktigt imponerad av Delta Lloyd, som kommer i en “gammal” båt, mer eller mindre snubblande på startlinjen med en “otränad” besättning. Och ändå hakar de på mycket bra.

  Detta sände en del trevliga signaler mot framtiden. Det kanske inte är helt lönlöst att ställa upp i äldre båtar. Det blir seglarna och inte tjockleken på sponsorns plånbok som avgör utgången.

  /Tobbe

  Reply

 4. Richard
  Nov 22, 2008 @ 01:27

  Vi är väl alla Ericsson’are här lr och det är så kul när Anders, Mange och dom andra seglar fort, dom känns ju som gamla kompisar. Ja, jag dissar sajten och står för det men jag är påloggad 24/7 likförbannat.

  Reply

 5. Erik B
  Nov 22, 2008 @ 11:42

  Varför är du påloggad 24/7 när Blur finns som gör jobbet och sållar fram guldkornen?

  Tack Peter!

  Reply

 6. Henke
  Nov 23, 2008 @ 16:47

  “Mot bakgrund av det är jag mäktigt imponerad av Delta Lloyd, som kommer i en “gammal” båt, mer eller mindre snubblande på startlinjen med en “otränad” besättning. Och ändå hakar de på mycket bra.”

  Dessutom åker de omkring med en halv storbom…inte illa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.