Uppgraderat

Jag har uppgraderat ganska mycket saker bakom kulisserna på bloggen, så det vore bra att få feedback på sånt som inte funkar så bra (eller inte alls)!

Inom kort skall det också komma ett uppdaterat utseende.

För er som är intreserade av tekniken bakom, så kommer här lite mer detaljer.

OBS teknikvarning!

Jag kör WordPress 2.7 som jag har installerat själv hos min internetleverantör (som tillhandahåller Apache 1.3.37, PHP 4.4.4, MySQL 4.1.22 på Linux utan att jag behöver bekymra mig). Man får i stort sätt samma funktionalitet på wordpress.com och då slipper man hålla på med uppgraderingar och sånt.

Mycket av funktionaliteten på sidan kommer från så kallade plugins. Här är de som jag kör just nu:

 • Akismet
 • All in One SEO Pack
 • Featured Content Gallery
 • FeedBurner FeedSmith
 • Get Recent Comments
 • Google Analyticator
 • Google XML Sitemaps
 • PollDaddy
 • Viper’s Video Quicktags
 • WassUp
 • WordPress Database Backup
 • WP Super Cache
 • WP Tuner