Prenumerera på blur.se

För er som har blivit lite beroende, så finns det olika sätt att ta del av blur.se. De flesta läser så klart direkt här på sajten men nästan 300 använder RSS.

RSS står för Really Simple Syndication och innebär egentligen att alla artiklar levereras i ett standardiserat format som kan läsas av så kallade RSS-läsare. Vitsen med det är att man kan samla alla nyhetsuppdateringar på ett och samma ställe i stället för att behöva surfa runt på alla enskilda sidor för att kolla om det har hänt något.

Det finns massor av olika RSS-läsare; sådana som man kör i sin web-läsare eller som separata applikationer för PC, Mac, iPod eller mobiltelefoner. Själv kör jag Google Reader (det finns en bra guide här hur man kommer igång).

Tryck sedan här för att prenumerera:

Blur - prenumerera på RSS

↑ Grab this Headline Animator

Ett annat sätt är att få uppdateringar i sin mailbox. Då fyller man bara i sin mailadress nedan, så dimper det ner ett mail varje gång det det kommer ett nytt inlägg:

Ange din epostadress:

Det finns säkert de som har fler bra tips? Skriv gärna en kommentar!