North U | Taktikseminarium

taktik_seminarium2010ejolle.jpg
För någon vecka sedan presenterade North ett antal utbildningstillfällen under våren. Här kommer ytterligare ett par som kan vara intressanta även om man inte kör E-jolle (länge). Foto: David Sandberg.

Det var ju en del snack efter OS om att svenskar inte var så bra på att utnyttja taktik och regler som ett offensivt vapen. Kan det här vara ett steg på vägen för att anpassa oss till den “nya” internationella seglingen?

North U Taktikseminarium
Stockholm 24/1 2010
Göteborg 30/1 2010

Den taktiska seglingen får allt större betydelse i dagens segling. Hur många av de senaste OS-medaljerna har inte delats upp efter intensiv taktisk segling i de sista racen!? Det är dock inte bara på OS-nivå som den taktiska seglingen kan fälla avgörandet i ett stort mästerskap, se bara på E-jolle-VM 2009. Likt alla andra faktorer som påverkar din segling är det av yttersta vikt att du som seglare tränar ditt taktiska kunnande.


Carl Grindebratt och SEF i samarbete med North Sails inbjuder därför till ett taktikseminarium vilket ingår i Norths Sails så välkända Smart Course-serie. Seminariet vänder sig till alla seglare men främst till Ejolleseglare vilka har förtur till de begränsade platserna fram till den 22/12 2009. Därefter öppnas anmälningen för övriga. Så ta chansen och utveckla din segling genom detta unika seminarium. Seminariet är planerat till en heldag, tid: 09:00-18:00. Beroende på var du bor i landet väljer du Göteborg eller Stockholm

Det första seminariet kommer att hållas i Stockholm på North Sails loft den 24 januari 2010. Föreläsare under detta seminarium är Anders Lewander, en av Sveriges främsta jolle- och kölbåtsseglare med erfarenhet från bl.a. Volvo Ocean Race med Ericsson Racing Team. Det andra seminariet kommer att hållas i Göteborg på North Sails loft den 30 januari 2010. Föreläsare under detta seminarium är Mattias Rahm, som har enorm erfarenhet både från OS som Americas Cup.

Deltagarantalet är begränsat till 30 personer per seminarium, först till kvarn. Anmälan sker till Carl Grindebratt via mail, grindebratt@yahoo.com, senast den 18/1 2010. Kostnaden för seminariet är 700kr för juniorer samt 1100kr för övriga. Priset inkluderar lunch. Din anmälan bekräftas med mail med tillhörande faktura på deltagaravgiften, betalning skall ske inom 10 dagar.

Först då vi mottagit din betalning är anmälan slutgiltigt bekräftad.

För övriga frågor kontakta Carl Grindebratt.
grindebratt@yahoo.com
0707474274

taktik_seminarium1.pdf