Onsdagsträningarna igång

onsdagstraning100414-2.jpg
Då var det premiärseglat med full besättning. Känns grymt bra att äntligen vara igång, även om det var ringrostigt de första varven. För de som är sugna så kommer vi att köra varje onsdag 17:30-20:00 (Aero, Manix2 och några till kommer att dyka upp). Dessutom planerar vi att köra helgen 24-25/4 plus separata segeltester.

crewworkexample.jpg
I år har vi försökt vara lite mer strukturerade, och med hjälp av Björn Österberg på North så har vi försökt dokumentera besättningsarbetet. Bra att ha någonting att diskutera kring, men det är så klart timmar i båten som är avgörande. Framförallt har vi lagt krut på det som skall hända före start (de ljusgula rutorna ovan), där vi försöker bestämma vad som skall hända 30, 20 och 10 minuter före start (tipstack till Mattias Rahm).

Förresten kan det ju vara läge att presentera gänget som utgör stommen ombord i år. Kul som tusan att he ett så committat gäng som kör alla träningar och de viktiga racen!

  • Fördäck: Gurra Klock eller David Johansson
  • Mast: Mattias Bodlund
  • Floater: Anders Ryberg
  • Keyboard: Magnus Hammerstad eller Mats Björk
  • Tail: Patrik Hansson
  • Trim: Fredrik Roos
  • Stor/navigatör: Magnus Hansson
  • Rorsman: Peter Gustafsson
  • Taktik: Pelle Pedersen

onsdagstraning100414-4.jpg


onsdagstraning100414-1.jpg

onsdagstraning100414-3.jpg