Skota kastar draggen!

Det är väl inte första april i dag? Över frukostkaffet kollar jag som vanligt in skota.se och möts av inlägget nedan… Kan det verkligen stämma? Kom igen nu. Vem skall hålla koll på vad som händer i huvudstaden? Och leverera sjukt fina gallerier från racen?

Vi kastar draggen!

Idag när skota har femårsjubileum så blir det här sista giget. Vi behöver helt enkelt ta ner töjen, kasta i ankaret och hänga skotahandskarna på tork. Den 7 juni 2005 sjösattes www.skota.se. Nu är resan över och destinationen nådd. Det har varit oerhört kul och givande att producera den här hemsidan till förmån för segling i stort och smått. Det har blivit så många inlägg och bilder att vi knappt kan räkna dom längre. Men vi ångrar ingenting. Tiden är knapp. Livet är kort. Vi kommer förstås inte att sluta segla. Utan en förhoppning om tvärtom.

Vad ska skota redaktion pyssla med nu då? webmaster kommer att antagligen inte att kunna hålla sig från att ta bilder på segelbåtar och då hamnar dom på http://www.persept.se. Att lära äldsta dottern segla Optimist, gasta så mycket han orkar och på något sätt filma och skriva om segling när tillfälle erbjuds är redaktörens löften.

Vi ses på fjärdarna!

Vad kan vi göra? Namninsamling? Brev till regeringen? Protestera hos ISAF?

Lägg en kommentar nedan och övertala gubbarna att fortsätta!