Skip to content

4 Comments

 1. Pär Johansson
  Jun 17, 2010 @ 20:05

  Finns även en mycket fin Farr 30 i Danmark till Salu. Har för mig att ett nytt ställ följer med men skall inte svära på det. Mycket segling för pengarna och svårslagen prestanda! Patrik Lindblom vet mer om den danska båten.

  Reply

 2. Lasse Bergkvist
  Jun 17, 2010 @ 22:02

  Grattis till att ni har lyckats få ihop hela 6 båtar till SRW – helt fantastiskt! Bra jobbat Patrik – hade man kunnat betta på antalet Farr 30 på SRW så hade 6 båtar säkert gett 50 gånger pengarna! 6 likadana fina seglingsmaskiner – härlig propaganda!
  Mvh Lasse Bergkvist

  Reply

 3. Patrick L
  Jun 17, 2010 @ 23:10

  Det kommer att bli grymt kul! Riktigt roliga människor som har kommit in i klassen och det är ju inte minst viktigt.

  Reply

 4. Patrick L
  Jun 19, 2010 @ 10:05

  Klart att Blur skall testa Farr 30! You’ll love it. Jag hoppas det blir samling i Öresund till hösten igen och då borde ni såklart vara med. KDY kör ju klockrena arrangemang och det brukar vara väldigt kul både på vattnet och på bryggan… :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.