Båtschampoo?

Ännu en läsarfråga. Den här om hur man håller båten snygg under säsongen…

Hej Peter!

Du som försöker hålla oss läsare av BLUR uppdaterade med allt väsentligt inom segling, har du koll på vad som funkar och inte när det kommer båtvård?

Har själv under mina 20 år som båtägare provat det mesta känns det som – allt från billiga produkter till svindyra (en bättre flaska whisky förefaller ibland riktigt billig om man jämför literpris för vissa båtvårdsprodukter).

När det gäller vax kör jag med Ultra Glozz funkar som jag -hitintills- tycker funkar bäst men skulle vilja ha tag i en bra produkt för att hålla båten ren och snygg under säsongen, alltså ett riktigt bra båtschampoo. Där har jag ännu inte funnit något som jag tycker funkar. Drömmen vore ju något i stil med det som finns till bilar, rengöring och en skvätt vax i och som inte tar bort vaxet man lagt på under vårrustningen.

Kanske det finns tips bland dina läsare som hänger på BLUR?

Henrik Nordqvist
Dehler 29 SWE 255