Marstrand Yachts tar in J/boats

Det har gått rykten ett tag, men nu är det klart att Marstrand Yachts blir importör av J/boats. Ryktet säger att man kommer att visa en J/108 på någon av mässorna, och min J/111 kommer också att finnas tillgänglig för provsegling. Jag har inte varit insyltad i upplägget, men det känns ju som att man skulle kunna göra bra saker tillsammans. En sjysst J/regatta på Martsrand till exempel :-)

Marstrand Yachts Representanter
för J/Boats i Sverige och Norge

Marstrand Yachts är nu exklusiva importörer av J/Boats serie av segelbåtar i Norge och Sverige.

Amerikanska J/Boats är kända för sina mycket välseglande och välbyggda båtar och deras långa erfarenhet av ”vacuum infusion”. J/Boats startade 1977 och har sedan dess byggt mer än 12.000 båtar. Man har idag en serie av 13 modeller som sträcker sig från 7 till 13,5 meter. De har dagseglare, cruising- och racingbåtar.

De senaste modellerna från J/Boats är, J/111 (2011) och J/108 (2011): J/111 ”one design” en både elegant och briljant ”speedster”. J/108 är en cruisingbåt med köl och centerbord vilket ger mycket litet djupgående. Senare i år presenteras också J/70, en riktigt snabb racer som tar säkerhet, hanterbarhet trailerenkelhet och kappseglingsglädjen till nya höjder.

Marstrand Yachts har fyra anställda och drivs av Peter Johansson och Jan Nilsson. Man är idag återförsäljare av Fleming och Corvette motorbåtar, samt sitt eget märke av klassiska segelyachter ”Marstrand Yachts”.

För mer Information se: www.jboats.com eller www.marstrandyachts.com
Eller kontakta: info@marstrandyachts.com