What’s Up 1216

Vad händer den här veckan, 16-22 april, i seglingsvärlden.

Först och främst. Dags att sjösätta. Och planera in racen under maj. På västkusten seglar vi Stora Oset Race 13/5 (North har träningsdag på lördagen 12/5) och Pater Noster Race 26/5. I syd är det North Sails Trim Cup i Lomma 12-13/5. I Stockholm är det så klart Lidingö Runt 12/5, Gullviverallyt 17-20/5, Ornö Runt 26/5 då också Mälarvarvet går. Och så klart Watski 2star Baltic 30/5-3/6. Dessutom massor av kul race i hela Sverige. Kolla i kappseglingskalendern.

Tveka inte att tipsa om fler race nedan!

Dags att samla ihop båtarna i Volvo Ocean Race. På lördag är det in-port och på söndag drar man till Miami. Extreme Sailing Series intar Qingdao. PalmaVela drar igång med massor av klasser. Säsongsstart för TP52, Soto 40 och många andra. Stararna seglar EM i San Remo. Dags för Lööf & Salminen att tagga till inför OS?

Även på hemmaplan börjar det hända saker. På GKSS kör våra bästa matchracingseglare igång med Ice Breaker.

Vad händer mer?

Elan 350