Seglarnas helg 9-11/11

Höstmässan i Stockholm ställdes ju in (är det så att mässor är ett förlegat koncept?). Men nu ser det ut som att det kommer att hända massa kul saker helgen 9-11 november. Först ut är Gransegel som satsar på föredrag och seglarpub.

Bara att boka upp helgen.

Äntligen ett evenemang helt i seglingens tecken – Seglarnas helg.

Pga av nedläggningen av höstmässan i Älvsjö har vi bestämt oss för att arrangera en helg helt i seglingens tecken. 9,10 och 11/11 har vi samlat några “utställare” och föredragshållare som ska husera i Gransegels lokaler i Nacka/Stockholm. Föredragen hålls i separat lokal och ska vara korta, ca 15min, körs en gång/timme. På kvällarna fredag och lördag öppnar vi seglarpuben för karatesegling, filmvisning och trevlig gemenskap.

Öppettider:
Fredag 13,00-18,00 därefter seglarpub.
Lördag: 10,00-17,00 därefter seglarpub.
Söndag: 10,00-16,00.

Deltagande företag/föredragshållare i dagsläget:

Aspect Yachts
Dragonfly Sweden
Farr 65 Celeste/Stinas informativa
Gransegel
Hansalinan båt
Harken Sweden
nocrew.se
Nynäshamns kommun
One Design Center
Seafari
Search Magazine
Shipshape/Distansbåtar
Stockholms Seglarförbund
Teufelberger
Yachteq