Skip to content

3 Comments

 1. Stefan P
  Oct 16, 2012 @ 16:32

  Bra initiativ tänk om den helgen kunde bli just seglarnas helg genom initiativ underifrån. Jag gör en markering i agendan.

  Reply

 2. Tompa
  Oct 16, 2012 @ 17:56

  Kanonkul initiativ!
  November behöver lysas upp med lite seglarpubar!

  PS
  Helgen efter är det Ice Cup på AtSea på Elfvik på Lidingö (fd Matchracingcenter)!
  http://www.matchracing.nu/sv/match-racing/tavlingar-2012/ice-cup-2012.aspx
  Också en ljusglimt i novembermörkret!

  Reply

 3. Birgitta Silfverhiel
  Oct 16, 2012 @ 18:52

  Jag kommer!! Jag vill gärna delta med en presentation i någon form, kontakta mig! Jag jobbar med personlig seglingscharter/kurser för familjer, grupper och företag. Fokus ligger på jämställd segling, mindre grupper, mixad crew och kvinnlig skeppare. Delar gärna med mig av min filosofi när det gäller seglingspedagogik och om hur jag får mina gäster att trivas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.