Blå Carat till salu

blacarat-4
Här har vi en klassisk båt som blivit till salu. Här finns fler bilder.

Blå Carat byggdes 1979 i USA och ritades av German Freres hon är helt byggd i aluminium och optimerad för IOR. Blå Carat seglade ett år under amerikans flagg innan hon köptes av Victor Forss och kappseglades framgångsrikt under det glada 80-talet både i Medelhavet, USA, England och hemma i Sverige.

När hon pensionerades från kappsegling byggdes den en fin teak inredning i Finland på Swan yards samt att hon fick ett teakdäck. Däckslayouten är fortfarande den samma som då hon kappseglades.

Det finns en fin segelgarderob samt en del gamla klenoder kvar för den som vill segla blooper. Elektronik är uppdaterad med plotters, radar, navdator, vindinstrumet mm. Inredningsmässigt finns alla bekvämligheter med TV, varmt/kallt vatten, dusch och vattenburen värme för fina vinterseglingar.

Önskas mera info så är det bara att skicka ett mail till Magnus.sundberg@me.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

blacarat-2


blacarat-3

blacarat-5