Skip to content

9 Comments

 1. S73 Calluna
  Jun 15, 2013 @ 08:25

  Fy faan (som kungen skulle uttryckt sig) va coolt! Vilken speed! Besättningarna måste haft hjärtat i halsgropen. Hur många båtar gick sönder? Höll de för dessa påfrestningar är det mer än imponerande. Såg att Catsailingnews hade lite bilder på sin hemsida. Denna video bör de även visa!

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jun 16, 2013 @ 12:57

   Båtarna höll helt ok under dessa omständigheter.

   Jag tror att 24 knop är max vad man skall köra i, och nu var det några småsaker som gick sönder. Inga stora saker, utan allt kunde meckas på några timmar. Problemet är att man vill ha alla båtarna på banan, så när 2 ligger och meckar så blir det inte så kul att se på.

   Frågar man marströms så är de nog tveksamma till att vi pushar så här hårt. Men jag tycker att det är jättebra att vi har provat och vet var gränserna går.

   Reply

 2. Per
  Jun 15, 2013 @ 12:01

  Grymt!! Riktigt impand:). Det är ju precis detta man vill se, rejäla repor i lite brall:)

  Reply

 3. Krister Gustafson
  Jun 15, 2013 @ 21:07

  Helt sjukt att se dom Live !! Vilken fart !!

  Reply

 4. Claes Redin
  Jun 16, 2013 @ 12:41

  Hade egentligen inte tid att åka till Hönö och titta på några små katamaraner som rejsade, men Galne Gunnar Ödman övertalade mig. Tack Gunnar!

  Jag fick en fantastisk dag på Berg Propulsions kaj/brygga samt en hel del tid i följebåt. Sol, musik, trevligt folk, bra speaker som kommenterade sista racet. Det här är förutom match racing i Marstrand den bästa seglig för publik jag sett. Action, spänning, båtarna kommer nära, finns att göra för de som inte är 100% hängivna. Jag tror att Peter gjort det igen…
  Tack Peter

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jun 16, 2013 @ 13:04

   Tack själv.

   Det känns som vi är på rätt spår, även om det är mycket kvar på att-göra-listan. resultatrapportering, livesändning, tracking och annat står på agendan men tar tid och kostar pengar.

   Det som var roligast i helgen var att många tyckte det var kul att titta på, även de som inte var seglingsintresserade. Sedan tror jag det finns ett visst motstånd mot att ta färjan ut till Hönö, men vi hade mer publik än jag har sett på någon seglingstävling i den här stan, förutom VOR. Så det är ju alltid något… Nästa år hoppas jag vi kan få till det inne i stan.

   Reply

   • kim
    Jun 16, 2013 @ 14:44

    Varvet på Hönö borde väl vara idealiskt att få publiksiffror på, då jag gissar att det är det enda man åker dit för.
    Vad hade ni för siffror på vardag och helgdag?

    Reply

 5. Peter "Krull"
  Jun 16, 2013 @ 16:18

  Kul o se alla filmer, men var hittar man resultaten?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.