Close
Skip to content

7 Comments

 1. Stefan Blom
  Aug 22, 2013 @ 14:23

  Reply

 2. Olle
  Aug 22, 2013 @ 18:46

  Tack för inbjudan, men dessvärre jobbar jag dagtid.

  Reply

 3. Sailzone
  Aug 23, 2013 @ 08:17

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Aug 23, 2013 @ 09:25

   Kul att du gillade det.

   När det gäller lokal marknadsföring så är det jättesvårt att nå ut till allmänheten. Malmö stad har bränt alla stålar på melodifestivalen och dessutom så händer det mycket annat nu med Malmöfestivalen, stor skate-tävling, EM i fälttävlan, VM i X-35, The Conference och mycket mer. Både staden och media är helt chokade.

   Vi kör dock reklam på stortavlor vid motorvägen, busskurer och så går en promofilm på skärmarna på stortorget. Vill man locka fler så är det det radioreklam och egen annonsering i tidningarna som gäller… och jag är inte säker på att man lyckas locka någon storpublik i vilket fall.

   Första året lägger vi krutet på att nå ut till potentiella team, sponsorer, städer och media för att lägga en bra grund inför 2014. Och här har vi fått mycket bra utväxling i Malmö så långt.

   Idag kör vi igen i innerhamnen – mellan 16 och 19 för att vi tror att vi kan få flest människor att komma efter jobbet. I morgon lördag är vi återigen utanför Västra Hamnen och Turning Torso 14-17.

   Reply

   • Team YXI (Mårten)
    Aug 23, 2013 @ 10:47

    Ser ut att bli perfekt idag – Sol och faktiskt en del vind!

    Klabbe och Marcus filmar för TV4 och M32 tältet är riktigt snyggt.

    Förhoppningsvis lockas “Business”-folket som jobbar i och kring Dockan till att se på seglingarna idag.

    Reply

   • Niclas
    Aug 24, 2013 @ 12:40

    Det ni gör är grymt!

    Feedbacken vi gav var i all välmening. Sailzone själva gör vad vi kan för att hjälpa till att “spread the word” så långt det nu räcker. Till nästa evenemang är ett förslag att skicka PR-material till seglingsklubbarna så de kan meddela via sina kanaler. Mörkertalet på de som skulle vilja kolla på M32 Cup men som inte vet om det, är nog inte helt obetydligt.

    M32 cup känns 2013 – ni tar seglingen till publiken istället för tvärtom vilket jag tror är framtiden för de grenar inom sporten som är beroende av media/publik/sponsorer. Det ena utesluter inte det andra.

    Keep up the good work!

    Reply

 4. Kåre
  Aug 23, 2013 @ 17:31

  Hatten av för de som ansvarar för live sändningarna idag.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.