Äntligen vårträning

140429training-2

I går var det bra action i Långedrag. Vi och Mumm 36 Aero var ute och körde, sedan en X-99, ett par Expresser, någon matchracingbåt och massa jollar. Kul. Och i helgen hade First 35 sin tune-up på Hönö (bilder). Känns som att aktiviteten bland de lite större båtarna är högre än vanligt så här års.

Vi planerar att köra i Långedrag på onsdagskvällar 17:30-20:00 typ. Kul om fler hänger på. Sedan skall vi försöka lägga helgen 10-11/5 på Marstrand. Maila peter@blur.se om ni är sugna på att hänga på.

140429training-1

Kvällen gick till krysstrim och fotograferande av lättvindsfocken och undanvindsmanövrar (sättning, gipp & nedtagningar). Vi vet ju hur det skall göras, men alla är ringrostiga så här års.

140429training-3

Tack till Micke Grundström som tog bilden på oss. Gillar den aggressiva looken från den här vinkeln…

140429training-5

Nya loggan blev bra. Det är i alla fall många som kommer fram och undrar vad GVA gör. Lika många har ett förhållande till gamla Götaverken-Arebdal men har ingen relation till det nya konsultbolaget som fortfarande är världsledande på stora sänkbara plattformar. Fast det är klart, det är lättare att ha en relation till ett varv som alltid har funnits i folks medvetande än ett skarpt konsultgän som sitter inne i stan.

Vill man veta mer om GVA, kollar man deras hemsida.

140429training-4