Elvstrøm satsar på ökad närvaro

Kul att se att segelmakarna satsar. Den här gången Elvstrøm tillsammans med Bavia för att få närvaro runt om i landet.

Elvstrøm Sails lanserar en ny struktur i Sverige

“En markant utökad närvaro säkerställer att det alltid finns en Elvström Sail Point nära seglarna, vilket är anledningen till den nya strukturen.” säger Per Weiskvist, Sales Director hos Elvström Sails i Danmark. “Sverige är unikt med sina tusentals öar i den orörda skärgården. Så det är ett naturligt steg för oss – eftersom vi designar och tillverkar segel av högsta kvalitét!”

Elvstrøm Sails har varit aktiva i Sverige sedan 2013 med vår partner Eivind Bøymo-Malm från loftet i Göteborg. Nu är tiden kommen för expansion av våra aktiviteter och baser. “Från vår nya Sail Point på ostkusten, hos Bavia Yacht i Barnviks Varv på Värmdö, kan vi nu förse seglare längs hela ostkusten med segel och service. Bavia Yacht har redan engagerat två ytterligare baser, en i Västervik och en på Värmdö. Bavia Yacht har även ett kontor på västkusten i Henån på Orust. För att ytterligare stärka vår närvaro i Sverige söker vi även efter en Sail Point i Malmö för att arbeta med Eivind i Göteborg. Jag är säker på att vår nya struktur kommer att vara en stor fördel för kvalitetsmedvetna seglare”, avslutar Per.

Marcus Lindquist på Bavia Yacht är nöjd med att bli en del av Elvström-teamet. “Vi har arbetat med Elvström Sails sedan 1988 och har levererat mer än 1 000 båtar med Elvström Sails. Vi är därför glada att kunna erbjuda våra kunder de bästa seglen på marknaden. Elvström är också ett perfekt komplement till våra befintliga verksamheter inom design, tillverkning och försäljning av båtar samt riggservice. Marcus fortsätter: “Vi är stolta att vara en del av ett starkt och historiskt varumärke.

Elvström Sails har funnits i över 60 år och är det största loftet i Europa, med närhet till vår marknad och våra kunder. Elvström har dessutom varit innovativa i utvecklingen av segel och inte minst EPEX-teknologin gör att Elvström Sails är den starkaste aktören på marknaden.”