iPad som mastdisplay?

Veckans läsarfråga.

Jeg ser på ulike løsninger for mastedisplay på båten min. I den forbindelse har jeg oppdaget at det nå er gode muligheter for å sende data fra båtens instrumenter/givere via wifi, og at dette kan presenteres på en tilsynelatende god måte på f.eks. ipad. Dersom man bruker en sender i fra vYacht, programvare fra iRegatta og en iPad, så kommer man opp med et system som er rimeligere og mer fleksibelt enn tradisjonelle mastedisplayer.

Kjenner du til om noen har gjort erfaringer med bruk av iPad som mastedisplay? Vet du hva slags case og brakett som kan brukes til et slikt system?

Jeg ser du snakker om en test med sammenligning av ESA regatta og iRegatta, det blir interessant å se denne når den kommer. Du kan jo vurdere om det kan passe å teste systemene som displayer også.