What’s Up 1605

Det är vår!? I alla fall är det båtmässa!

Framförallt bör man gå nu på lördag 6/2 då vi har en temadag kring segling. Det blir en skön mix med Anna-Lena från Search och Team SCA, Martin Strömberg, matchracingseglare, OS-seglare, Pia L’obry och många fler. Själv skall jag prata om hur vem som helst kan segla Fastnet Race.

Hela programmet här.

Jag och Anna-Lena hoppas så klart att många tittar förbi och att vi kan mingla lite efteråt. North Sails har lovat att bjuda oss på något i sin monter från 15.00, så det kan vara ett bra ställe att börja på.

Även på söndag 7/2 händer det saker:

SHF-SSF-150207

Även nästa vecka händer det saker. På onsdag 10/2 är det båda Tjörn Runt-träff (18.30) och Bohusracet debrief (19:00). Återkommer kring detta.

På seglingsfronten då? Ganska tunt. Men Primo Cup i Mocaco är ju alltid något.

liros15-lisa-hanna