Tuff dag på jobbet?

Verkar ha varit en tuff dag på jobbet för Team Gunvor (Artemis Youth Team) på Copa del Rey…

Det blev lite väl tillbakadraget i dagens enda segling, då vågorna i Palma visade upp en fantastiskt seglings arena, men inte för dessa båtarna då det är svårt att hålla dem flygande mellan vågdalarna. Vi borde kört mer, tyckte Phil Robertsson som seglar på en av båtarna med en rutinerad besättning.
Dagen enda segling kom inte ut skadefri. Tre killar slog sig relativ hårt, där en av dem fick axeln ur led, dock ingen i vår båt, däremot fick sig Jacob Gustavsson som seglar med den Japanska båten en liten “kyss”, men jag är tillbaka imorgon, sa Jacob och linkade iväg lite halt.

Tävlingsledningen försökte flytta till en av de yttre banorna, men den som varit i Palma vet att det funkar inte bättre när det gäller våghöjd i alla fall Team Gunvor “called it off” relativt tidigt i racet för att inte äventyra en “flipover”.