Marstrand Boat Show till helgen

Det har ju varit lite dålig styrsel med båtmässor över halva Västsverige i augusti, vilket har gjort det svårt för oss besökar e. I år är Öppet Varv fokuserat på Ellös med HR, Najad & X-yachts medan de flesta andra verkar kraftsamla i nya Marstrand Boat Show.

Marstarnd är ju en grym destination när som, och det verklar som man lägger mycket krut på själva upplevelsen. Det blir Mothsegling, provsegkling (!?) i M32 och den foilande optimisten skall tydligen vara på plats.

Låter som ett kul upplägg. Förhoppningsvis kan alla enas om en mässsa 2018?

Största flytande båtmässan någonsin på Västkusten!

Nya Marstrand Boat Show, i regi av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund, kommer att slå rekord vad gäller utställda båtar när den går av stapeln den 25-27 augusti i Marstrands gästhamn.

Sweboat kan med drygt två månader kvar till mässan räkna in över 230 bokade motor- och segelbåtar varav många är direkta nyheter eller premiärer. Det betyder över 700 bryggmeter med båtar i alla storlekar. Ett så stort utbud har aldrig visats tidigare på en flytande båtmässa på västkusten! Utöver båtarna finns 65 utställare på land med det senaste utbudet vad gäller tillbehör och service i båtvärlden.

Marstrand Boat Show blir inte en vanlig traditionell båtmässa utan Sweboat har lagt mycket arbete på att skapa ett evenemang fyllt av båtupplevelser för både unga och gamla. Allt i inramning av Marstrands fantastiska marina atmosfär och utbud av både shopping och restauranger.

Sweboat storsatsar på prova-på aktiviteter och lyfter bland annat fram den nya heta foilingtrenden inom segling med besök av både en M32 katamaran och Chalmers unika foilande optimist. För dem som vill ta det lite lugnare finns det möjlighet att segla både jollar och kölbåtar med GKSS och Marstrands Segelsällskap. Sjösportskolan har med sig ett gäng snabba små ribbåtar med instruktörer som bjuder alla som önskar på en tur och både Kustbevakningen och Sjöräddningssällskapet finns på plats och visar upp sina båtar.

Som alltid när Sweboat arrangerar flytande båtmässor är det fri entré och parkering.
Mer information finns på www.marstrandsboatshow.se och
Facebook:www.facebook.com/marstrandboatshow