Frostbite gör skäl för namnet?

Ser ut att bli en kylig helg i Marstrand.

Jag skall tydligen segla J/70. Osäkert med vem…

Albin Johnsson SWE 1326
August Austefjord NOR 1
Ben Ainslie SWE 1390
Bengt Falkenberg SWE 1476
Hans Eckerström SWE 1393
Joakim Hermansson SWE 1477
Johan Åstradsson SWE 436
Magne Klann 1241
Thomas Vigenberg SWE 787
Tomas Skålen SWE 272

Viken seglingshelg det blir på Marstrand! En intensiv säsong avslutas med Henri Lloyd Frostbite Challenge 2019.

Ben Ainslie, Henri Lloyd, 10 st J70 och 15 st CB66 är på plats. Metrologerna säger att även solen ska skina på Marstrand. Detta kommer bli en fantastisk helg där seglingarna är på bästa läge för publiken. Banorna kommer ligga mellan Strandverken och Hedviksholmen. Glädjen som Marstrands Segelsällskap visar upp blir inte mindre av att få hjälp av världens bästa OS seglare. “Att få Ben Ainslie på besök och även lägga till Henri Lloyd som långsiktig sponsor av Frostbite visar tydligt att säsongen även lever in i 1:a advent” säger Marcus Blomberg, ordf MSS, och fortsätter: “Detta ger oss alla som håller på med segling nya utmaningar och stora möjligheter att förlänga säsongen. Här är alla vinnare”.

Besättningarna som kommer med sina båtar, representerar stora delar av Sverige, men vi har även deltagare från Norge och Danmark. På lördag är det fem seglingar inplanerade och tre på söndag. En lunchrast med varm mat och varm dryck kommer ge besättningarna massor med god energi. 25 båtar utanför restaurangen gör att Marstrand lever upp till sitt goda rykte även 1:a advent. Alla är välkomna, och som alltid är det fritt inträde och Kungälvs kommunen tar inte betalt för parkeringen i helgen.