Skip to content

4 Comments

 1. Måns H
  Feb 2, 2020 @ 22:29

  Snabbt e snyggt, snabbt e snyggt. Jobbar på det…

  Reply

 2. Anders Dahlsjö
  Feb 3, 2020 @ 06:44

  Intressant för. Läste om båten i senaste Seahorse. Den trubbiga scow fören skall vara bättre än traditionella när man går från foiling till att sätta i fören i vågor eller crashlandar. Vattenlinjen blir ju kortare med dessa förar men det spelar ingen roll längre :-).

  Reply

 3. Sam V
  Feb 3, 2020 @ 15:38

  På tiden att en så begåvad designer som Sam Manuard fick möjlighet att få en större design byggd. Sjukt nyfiken på foilsen, för ett par år sedan pratade jag dalimustascher med honom och han menade att det var rätt tänkt men fel ute. Han ville se djupare foils med annan form. Nu har det skimmats några sjömil sedan dess men med tanke på L’Occitanes uttag för foilsen kommer det inte bli någon standardprodukt.

  Reply

 4. Sillstryparn
  Sep 10, 2020 @ 18:44

  Défi Azimut Race pågår: Just nu 500nm race.
  Tracker här:
  https://www.defi-azimut.net/en/tracking

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.