Intro till ORC | öppen GoForSpeed-föreläsning 12/1

Jag har ju gnällt lite på SHF för att man kräver medlemskap för att vara med på deras inspirationskvällar. Om vi vill växa vår sport så behöver vi locka alla, både till race men också till aktiviteter under vintern.

Nu har man ändrat detta och kör 12/1 en öppen föreläsning om ORC.

Anmälan här.

Det där ORC, är det krångligt eller? Nu kommer en efterfrågad SHF GoForSpeed! föreläsning on-line för dig som är nyfiken på ORC eller bara vill fräscha upp dina kunskaper. För att göra det extra välkomnande öppnar SHF upp denna föreläsning för både medlemmar och ännu inte medlemmar i Havskappseglingsförbundet!

Du som är nyfiken på att kappsegla, på havet, eller på bana, shorthanded, eller fullcrew, enligt den internationella mätregeln ORC är välkommen att delta i Havskappseglingsförbundets öppna GoForSpeed! föreläsning om ORC.

Vi kommer beröra allt från mätning, optimering och rating till events, scoring och framtid för ORC. Vi kommer även beskriva hur ORCi och ORC Club respektive NORRating, FINRating och SRS förhåller sig till varandra idag.

Varmt välkommen med din anmälan på:
https://forms.gle/kShSHxg168tPAW7r9

Johan TuvstedtLena Having och resten av styrelsen i SHF håller denna öppna GoForSpeed!

Detta är första föreläsningen / GoForSpeed! 2021 seminariet över Zoom som hålls av SHF i vinter. Läs snart mer om övriga GoForSpeed! event 2021 inom kort… Håll koll på SHF.NU och på https://www.facebook.com/havskappseglingsforbundet